360° zicht op al uw klanten

"Zorg ervoor dat uw klanten blijven." 

 

 Toegang tot belangrijk promotiemateriaal

 

Met de documenten module organiseer je al het verkoopsmateriaal centraal op één plaats. Maak de folders aan en zorg dat elke verkoper voor elke klant het geschikte promo materiaal ter hand heeft. Bellen naar kantoor voor specifieke informatie is niet meer nodig. De recentste brochures zijn altijd mee.

 

Ken uw klanten

Met dit 360° overzicht wordt alle informatie over de klant in één overzicht weergegeven. Vertegenwoordigers kunnen hun verkoopsgesprek klantgericht houden en weten welke klanten meer aandacht vereisen. En dat is belangrijk opdat uw klanten uw klanten blijven. Want zij blijven als het gemakkelijk zaken doen is met u. En dat is zo als de verkoper heel correct communiceert.

 

 

Bezoek rapporten

Bezoek rapporten zijn als herinneringen aan vorige bezoeken bij de klant. Hier schrijft de verkoper alles wat werd besproken, de stand van zaken, store checks en meer. Met deze informatie blijven verkopers steeds op de hoogte van gemaakte afspraken. Dit geeft ze een zekere voorsprong. Schrijf aanbevelingen of klachten van klanten en zorg ervoor dat ze behandeld worden. Ook wordt Marketing beter geïnformeerd over de situatie in de winkel. Maak foto's van elke winkel en geeft ze duidelijke tags voor latere opzoekingen.


 

Bouw een betere relatie met uw klanten

Dankzij het Odyssee Mobile CRM-systeem, kunnen de verkopers sneller reageren op opportuniteiten, het oplossen van problemen en het aanpakken van vragen van klanten. Dit zal uw bedrijf helpen om een betrouwbare relatie met haar klanten op te bouwen. Een tevreden klant is een terugkerende klant.

 

Lees meer over de Odyssee Mobile CRM software

 

 
Share/Bookmark

 

Mobiele Sales force automation brengt een einde aan de verloren omzet.

berichtfooterfotoEen Mobile Sales Force automation software is een belangrijke asset in uw klantenrelaties strategie. Uw organisatie is afhankelijk van veelal kritische klanten ... Lees meer ►