Digitale Catalogus

 

"Overtuig je klanten met een up-to-date, prachtige catalogus"

Alles op één plaats

Hoeveel verkopers lopen er niet rond met een verouderde catalogus. Gebruik de Odyssee digitale catalogus om meteen alle up-to-date informatie over uw producten mee te hebben. En vooral, gebruik het om uw assortiment aan de klant te tonen, als een echte catalogus.

Uw digitale catalogus

De digitale catalogus gaat van 1 tot 12 producten op hetzelfde scherm. Alle cruciale informatie is meteen zichtbaar op elk scherm. De klant kijkt rustig mee terwijl de verkoper door de catalogus bladert. Via de Collectie-module kan u nog verder gaan door zelf productgroepen samen te stellen.

Productpresentaties

Met de document module kunnen alle klant- en productpresentaties mooi georganiseerd worden. Uw team heeft op elk moment de laatste presentaties mee. U maakt zelf de folders aan en bepaald hoe de documenten te organiseren. Via het centrale dashboard wordt de verkoper op de hoogte gebracht dat er een nieuw document beschikbaar is.

 

 
Share/Bookmark

 

Mobiele Sales force automation brengt een einde aan de verloren omzet.

berichtfooterfotoEen Mobile Sales Force automation software is een belangrijke asset in uw klantenrelaties strategie. Uw organisatie is afhankelijk van veelal kritische klanten ... Lees meer ►