De oplossing voor beurzen


 

Efficiëntie op beurzen

Heel wat klanten genereren een belangrijk deel van hun omzet op beurzen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij zoeken naar meer efficiëntie tijdens deze beurzen. Dit wordt mogelijk gemaakt met de beursmodule. Op beurzen moet de voorraad in real-time worden bijgehouden en moeten bestellingen uitgeprint worden om aan de klant mee te geven.

 

 

Omzet verhogen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Odyssee Mobile beursmodule maakt het mogelijk om vanop een beursstand (of toonzaal) in real-time te bestellen, voorraadinformatie op te vragen en klantgegevens te beheren. Alle verkopers hebben een PDA of Tablet met scanner en zijn via WiFi gekoppeld met de beursmodule die op een centrale laptop draait. Daardoor wordt de voorraad continu bijgehouden zodat alleen verkocht wordt wat ook echt in voorraad is (lees: leverbaar is). Ook worden schrijffouten of onleesbare bestellingen vermeden en gaan er geen papieren verloren. Met deze drie elementen (real-time voorraadsituatie, geen fouten, niets verliezen), halen onze klanten een omzetverhoging tussen 20 en 25%!

 

Sneller werken

Doordat alles digitaal gaat, worden klanten veel sneller bediend. Ze moeten dus niet wachten waardoor het risico dat ze doorlopen naar de volgende stand aanzienlijk verminderd. En door de automatisatie zijn verkopers of hostessen meteen vertrouwd met de producten en bestelmogelijkheden. Sneller werken is meer tijd voor de klant en vertaald zich ook hier in meer omzet. Verhoog de omzet op beurzen nog verder door te werken met een goed getraind team dat de spirit van uw onderneming perfect weergeeft.

 

Ook voor showrooms

Als de beurs voorbij is, gebruikt u de beursmodule gewoon verder in de showroom. want is dat uiteindelijk niet een permanente beursstand? Vele klanten gebruiken de beursmodule dan ook het hele jaar door.

Mobiele Sales force automation brengt een einde aan de verloren omzet.

berichtfooterfotoEen Mobile Sales Force automation software is een belangrijke asset in uw klantenrelaties strategie. Uw organisatie is afhankelijk van veelal kritische klanten ... Lees meer ►